Oppkoblingsplan for ny fiberteknologi

Nå oppgraderer Trollfjord Bredbånd alle fiberkundene i Hadsel til den nyeste fiberteknologien. 800 kunder skal få byttet ut sine 1- og 2-fibere til topp moderne PON-teknologi.
Oppgraderingen koster selvsagt deg som kunde ingenting.

Selv om de fleste nok opplever at det fungerer i dag med det de har, er dette en nødvendig opprustning for å kunne tilby alle våre fiberkunder de nyeste teknologiene på internett og TV, også i fremtiden.

Arbeidet starter opp 13. mars. Det er montører fra fiberavdelingen i Haneseth Bodø som skal gjøre utskiftningene. Haneseth tar direkte kontakt med hver enkelt kunde for å avtale tidspunkt.

Se vår nye film om Superbredbånd!

Med det siste nye innen fiberteknologi i huset er du godt rustet for fremtidens bredbåndstjenester.

Trådløs dekning

De fleste av oss er stadig mer på trådløst nett via wifi, på mobil, nettbrett og PC. Til tross for høy internetthastighet inn, kan vegger og etasjeskillere gjøre signalene dårligere i resten av huset. Disse begrensningene er en del av wifi-teknologien, ikke hastigheten. Opplever du tregt internett eller hakking i bildet, anbefaler vi Airties, en genial løsning som sprer signalene til hele huset ditt.

Hvilken hastighet skal jeg velge?

Hastigheten på bredbåndet avgjør hvor fort du kan laste opp og ned fra internett. For vanlig surfing, sosiale medier, e-post og nettbank, er det vanligvis nok med 30 mbps. Har du barn eller ungdom i huset som streamer filmer eller spiller på nett samtidig som du ser på Netflix, anbefaler vi minimum 70 mbps.

GET digital-TV

Med digital-TV får du den ultimate seeropplevelsen og et av markedets beste TV-tilbud. Krystallklare og stabile TV-bilder uansett vær og årstid. I vår standardpakke, Get Start, får du 40 kanaler. 26 av disse kan du selv endre på Min side til enhver tid. Du kan også legge til all verdens kanaler innen sport, underholdning, filmer og serier via våre tilleggspakker. Via Get filmleie kan du se storfilmer rett fra kino eller de siste serienyhetene. Alle våre TV-kunder får i tillegg fri Get-TV-app, som gjør at du kan se TV hvor du vil.

Get digital-TV leveres via fiber og caox. På radio anbefaler vi strømme-TV via internett, som NRK Nett-TV og TV2 Sumo.

Pris fra 499,- pr mnd.

Hvilken TV-boks skal jeg velge?

Vi tilbyr to ulike TV-bokser:

  • Get mikro
  • Get box-II

Get mikro er markedets minste boks, og gir deg alle kanalene du måtte ønske deg, i tillegg til filmleie og TV-app. Get mikro inngår i ditt Start-abonnement. Oppgraderer du til Get box-II kan du i tillegg spole, pause og ta opp fire samtidige programmer.

IP-telefoni

Ønsker du å beholde din fasttelefon, tilbyr vi en god og rimelig løsning via IP-telefoni. IP-telefoni kan kun leveres i fiberområder.

Bestilling

Tast inn ditt postnummer, og få opp de produktene som er tilgjengelig for deg på din adresse.

Lurer du på noe?
Vi hjelper deg