Bredbånd på Straumsnes og i Rombaksfjorden

Har du bolig, bedrift eller hytte i Rombaksfjorden og ønsker deg lynraskt internett?

Hva kan vi tilby?

 • I området Straumsnes-Fagerjord planlegges fiber, dersom interessen er stor nok. Her kan du velge hastigheter fra 30 til 1000 mbps, IP-telefoni samt et av markedets beste TV-løsninger, Get.
 • I resten av Rombaksfjorden planlegges Radiobredbånd. Du får ubegrenset datamengde, og kan velge mellom internetthastigheter på 30 og 70 mbps. Inntil videre kan vi ikke levere TV via radiobredbånd, men med hastighet på 30 eller 70 mbps har du mer enn nok kapasitet til å se strømme-TV via eksempelvis NRK Nett-TV, TV2 Sumo og Netflix.
 • Tilknytningsavgiften for fiber er 8000,- for privat (engangskostnad). Da får du kablet og ferdig installert signaler inn i huset ditt via en fibersentral. Denne fibersentralen vil bli montert i et fast punkt i huset.
 • Tilknytningsavgiften for radio er 2990,-, ferdig installert. 

Hvilken hastighet skal jeg velge?

Hastigheten på bredbåndet avgjør hvor fort du kan laste opp og ned fra internett. For vanlig surfing, sosiale medier, e-post og nettbank, er det vanligvis nok med 30 mbps. Har du barn eller ungdom i huset som streamer filmer eller spiller på nett samtidig som du ser på Netflix, anbefaler vi minimum 70 mbps.

Internett på hytta?

Har du hytte i området, men ikke behov for internett hele året, tilbyr vi en egen hyttepakke. Du betaler kun 99,- fast i måneden, og oppgraderer til 30 mbps i de periodene du er der:

99,- for en dag, 199,- for en uke, eller 499,- for en måned.

Trådløs dekning

De fleste av oss er stadig mer på trådløst nett via wifi, på mobil, nettbrett og PC. Til tross for høy internetthastighet inn, kan vegger og etasjeskillere gjøre signalene dårligere i resten av huset. Disse begrensningene er en del av wifi-teknologien, ikke hastigheten. Opplever du tregt internett eller hakking i bildet, anbefaler vi Airties, en genial løsning som sprer signalene til hele huset ditt.

GET digital-TV

Da det har vært store endringer i vårt tv-tilbud siden vi hadde folkemøte på Straumsnes/Fagerjorda, vil vi tilby dere som allerede har bestilt GET-abonnement og de som bestiller før 30.juni 2017  3.måneder gratis tv-abonnement på Startpakken. Det vil si at den totale kostnaden for dere som kunder det første året vil bli rett i underkant av 900,- billigere det første året.
Nyhetene vi kan friste med er blant annet :

 • HBO Nordic
  Kan velges inn i tv-tilbudet uten ekstra kostnad. Eksklusivt hos Get!
  Verdi 89,- pr mnd
 • Strømmetjeneste gjennom nettleser
  Nå kan se alle dine tv-kanaler gjennom hvilken som helst nettleser hvor som helst i Norge så lenge du har tilgang til internett.
 • Norsk toppfotball
  Inkl. Eliteserien og Obos-ligaen som tidligere kostet 329,- pr mnd
 • Tippekampen fra Premier League
  hver lørdag kl 16:00.Kun tilgjengelig hos Get
 • Internasjonal sport
  NHL, UFC, NFL og håndball fra EHF Champions League og Bundesliga.
 • FilmFavoritter
  Over 200 populære filmtitler fritt tilgjengelig. Verdi fra kr 19,- til 39,- pr film

Ny månedspris vil etter de første tre månedene bli 499,- gammel månedspris 449,-

Pris første 12 måneder nytt tilbud 4491,- , pris første 12 måneder gammelt tilbud 5388,-

Get digital-TV leveres p.t. kun via fiber. På radio anbefaler vi strømme-TV via internett, som NRK Nett-TV og TV2 Sumo.

Hvilken TV-boks skal jeg velge?

Vi tilbyr to ulike TV-bokser:

 • Get mikro
 • Get box-II

Get mikro er markedets minste boks, og gir deg alle kanalene du måtte ønske deg, i tillegg til filmleie og TV-app. Get mikro inngår i ditt Start-abonnement. Oppgraderer du til Get box-II kan du i tillegg spole, pause og ta opp fire samtidige programmer.

IP-telefoni

Ønsker du å beholde din fasttelefon, tilbyr vi en god og rimelig løsning via IP-telefoni. IP-telefoni kan kun leveres i fiberområder.

Bedrift

Stor eller liten bedrift? Vi skreddersyr en løsning etter ditt behov!

Bestilling

Tast inn ditt postnummer, og få opp de produktene som er tilgjengelig for deg på din adresse.

Lurer du på noe?
Vi hjelper deg